AfwasCompany | Opdrachtgevers
14884
page,page-id-14884,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Waarom AfwasCompany?

SNA keurmerk

Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm. De ondernemingen in het register van SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen.

Documentatie – zekerheid!

U ontvangt van ons altijd een scan van het legitimatiebewijs en eventuele toebehoren van onze afwassers. Zo heeft u uw personeelsadministratie altijd op orde en bent u er zeker van dat onze mensen over alle verplichte papieren beschikken. Voor u een enorme vorm van zekerheid en vertrouwen.

Altijd bereikbaar – nooit zonder afwasser!

U kunt altijd een beroep op ons doen, of het nou maandagavond of zondagmiddag is. AfwasCompany staat namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week tot uw dienst. Op deze manier kunt u altijd beschikken over de juiste afwasser.

Géén toeslagen – altijd een helder tarief!

Wij hanteren geen toeslagen, enkel op de officieel erkende feestdagen. Zo betaalt u nooit onnodig veel voor onze dienstverlening en heeft u één helder, altijd geldig tarief!

De beste afwassers – altijd!

AfwasCompany beschikt enkel over de beste en meest ervaren afwassers. Onze mensen hebben aantoonbare ervaring opgedaan in professionele spoelkeukens in diverse (horeca)bedrijven. Na de eerste screening en een intakegesprek worden alle referenties nagegaan. Wij werken uitsluitend op afspraak, zo komen alleen de écht gemotiveerde afwassers in aanmerking! Afwassen is namelijk geen kunstje, maar een ware kunst!

Hoe werkt het nu precies?

Afwasser aanvragen

Het maakt AfwasCompany niet uit hoe u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. Heeft u periodiek een afwasser nodig, enkel bij pieken of puur en alleen op ad-hoc basis?

Indien u uw planningen op de donderdag voorafgaand op de betreffende week naar ons mailt, zullen wij u deze op de vrijdag, ingevuld en voorzien van alle wettelijke documentatie, terugkoppelen.

Geen branche zo grillig als de horeca. Dus we begrijpen maar al te goed wanneer u per direct een afwasser nodig heeft. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken om uw ad-hoc aanvragen door te geven. U hoeft dus nooit meer zonder afwassers te komen! Wij zijn u graag van dienst!

Uren doorgeven

U kunt op de laatste dag van de gewerkte week de door onze afwassers gewerkte uren doorgeven via het werkbriefje. Stuur deze naar info@afwascompany.nl en uw werk zit er al op!

Facturatie

Omdat wij onze afwassers elke week verlonen, factureren wij onze opdrachtgevers ook wekelijks. Indien u gebruik wilt maken van onze G-Rekening is dat uiteraard mogelijk.